Питання Олександра Кривого
|
|

|
Не знаю , що вкладав в свої слова,Луценко ,називаючи Яценюка кроликом,але найближчі соціологічні рейтинги кандидатів у Президенти отрезвлять навіть таких відвертих скептиків як пан Луценко!
По закінченню червня місяця пан Яценюк уже буде випереджати на 1-3 % пані Тимошенко у праві виходу в наступний тур Президентських перегонів і мені не зрозуміла точка зору пана міністра МВС , оскільки він готовий витратити таку дорогоцінну відпустку на те,щоб підтримувати кандидата ,який виходить на "почесне" 3 місце...Звичайно мабуть спортивний інтерес важливий,але навіщо витрачати час і натхнення на політичні баталії , без видимої можливості на успіх???Не зрозуміло..
|
|
|

|
Если Тимошенко сомневается, то может сама методом интервьюирования провести соцопрос по результатам июня о рейтинге кандидатов в Президенты!
Более глупого обвинения не слышал в своей жизни...
|
|
|

|
Олександр Кривий Чому я це все пишу????Тому що не хочу , щоб харизматичні ,але непрофесійні люди зайняли перший пост у державі...Тимошенко може бути прем'єром,але не може бути Президентом - це АКСІОМА...
Аксиома о том, что Тимошенко может быть премьером????? - Александр, вы знаете, что такое аксиома?
|
|
|

|
Знаю девушка..Я просто больше немного знаю и потому правильно использовал слово аксиома...Вы употребляете слово аксиома реально, а я его употребляю после некоторого анализа и для меня это высказывание есть аксиомным на основании анализа...Вот и всё....Для меня аксиома есть , то что Тимошенко не может стать премьером по определённым своим качествам как внутренним так и внешним так и электоральным..Вот и всё..Если вы так не считаете, то докажите мне тогда ,что сумма квадратов катетов не равна квадрату гипотенузы и я от Вас отстану...Вы меня умиляете Мариночка...
|
|
|

|
Конечно же я имел ввиду Президентом Марина - не может стать Президентом...
|
Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі