Головна Форум Конкурс та новини Ваші враження від форуму переможців "Простору змін" ...

Ваші враження від форуму переможців "Простору змін" 5-6 червня 2009 в Києві

Повідомлення № 2215

GRaergaerg sdfvgadsgr Рiвненська обл.
GRaergaerg sdfvgadsgr  07.06.2009, 12:43
Давайте допоможемо організаторам і вкажемо на плюси та мінуси на які варто буде зверути увагу організаторам
як на мене то все пройшло гарно
буду свою думку розвивати але серед найбільших для мене мінусів були нудні лекції другого дня (виключаючи лекцію по пошуку цільової аудиторії і інформаційного суспільства)
Повідомлення № 2216

Світлана Багрич Харкiвська обл.
Світлана Багрич  08.06.2009, 15:23
Добрый день всем!!!
Вернулась в Харьков под впечатлением о тех замечательных днях, которые мы провели на форуме! Самое главное, что у нас была возможность лично пообщаться, познакомиться друг с другом, узнать о всех интересных идеях, поделиться опытом!

Очень хочется поблагодарить Арсения Петровича! Сказанные им слова на форуме дают стимул идти вперед, и никогда не останавливаться.
Хочу сказать спасибо оргкомитету форума! У вас замечательная команда, которая вложила в организацию мероприятия всю свою душу и сердце!
Если в дальнейшем вам нужна будет помощь, то волонтеры Харьковского центра волонтеров всегда готовы подключиться и с удовольствием помочь!
Отдельное спасибо за увлекательный тренинг Якова Рогалина!!!!
Очень надеюсь, что такие встречи, которые дают новые интересные идеи, еще будут, ведь таким образом действительно можно объединить самые лучшие молодежные инициативы Украины!
Успехо во всех делах и начинаниях, достижения всех поставленных целей!!!!!  

Пусть наше общение продолжается и будет таким же активным!
Повідомлення № 2217

Andrew Demchuk Рiвненська обл.
Andrew Demchuk  09.06.2009, 11:53
Було цікаво, але особисто в мене склалося таке враження, що весь дводенний захід дуже "малом" пах
Хотілося б якусь тижневу школу, можливо щоб то було досить скромно, але щоб більше було таких спілкувань, як на другий день. Зокрема я був дуже приємно здивований спілкуванням з  Рогаліном. Частіше і побільше б так
Повідомлення № 2220

Орися  Луцевич
Орися Луцевич  09.06.2009, 16:55
Шановні колеги!
Нам було дуже приємно поспілкуватись з Вами та познайомитись ближче. Ми сьогодні викладемо на наш сайт фотографії з форуму.

Для нас буде дуже корисно почути вашу думку про тренінги, у яких Ви брали участь. Також - ми надішлемо Вам презентації, які були на форумі. Якщо Вас цікавлять конткати когось з доповідачів, то пишіть нам - ми їх Вам надамо.

Ми зараз розмірковуємо над тим, як можна покращити програму у 2010 році. Ваші побажання - дуже цінні!!!!
Тримайте з нами контакт!
Повідомлення № 2221

Орися  Луцевич
Орися Луцевич  09.06.2009, 17:48
http://www.tri.net.pl/ - цікаво також почути Вашу думку про цей портал. Чи такий ресурс для вас корисний?  Чи існує потреба у пошуку пертерів у ЄС?
Повідомлення № 2223

Євген Матвієнко
Євген Матвієнко  09.06.2009, 20:09
Виклав фотографії сюди http://img.prostirzmin.org/Forum5june/

Поки там зменшені копії і не всі фото, пізніше додамо остачу та можливість скачати у повному розмірі.
Повідомлення № 2224

Анастасия Копылова
Анастасия Копылова  10.06.2009, 14:08
Спасибо за возможность посмотреть на свою работу со стороны. Всегда полезно прочувствовать иной стиль размышлений. Пригодилась схема анализа ситуации, которую нам показал  Сергей Панцир, а теория отеческого пинка Якова Рогалина - это супер   Кстати, именно этого и не хватило для более продуктивного общения участников друг с другом. Здорово, когда есть общая деятельность. Это сближает и раскрепощает.  
Повідомлення № 2225

Oleksii Khmara Кiровоградська обл.
Oleksii Khmara  10.06.2009, 19:04
Орися Луцевич
Шановні колеги!
Нам було дуже приємно поспілкуватись з Вами та познайомитись ближче. Ми сьогодні викладемо на наш сайт фотографії з форуму.

Для нас буде дуже корисно почути вашу думку про тренінги, у яких Ви брали участь. Також - ми надішлемо Вам презентації, які були на форумі. Якщо Вас цікавлять конткати когось з доповідачів, то пишіть нам - ми їх Вам надамо.

Ми зараз розмірковуємо над тим, як можна покращити програму у 2010 році. Ваші побажання - дуже цінні!!!!
Тримайте з нами контакт!

Доброго часу доби, колеги!

Щиро дякую Вам всім за добре та з користю проведений час.

Я хотів би подякувати організаторам за те, наскільки чітко та змістовно була організована програма. Оскільки сам робив це не раз, можу оцінити всю масштабність та складність виконаної вами задачі.

Я хотів би подякувати всім учасникам. які були максимально відкриті до спілкування та з радістю ділилися власним досвідом.

Маю пару пропозицій по продовженню ідеї програми "Простір змін"

Форум показав, що серед нас є вже багато молодих професіоналів, які задають тон у своїх секторах вже по всіх Україні.
А тому, я думаю, що було би доцільним побудувати організацію роботи колег по програмі саме в тематичному напрямів та з урахуванням досвіду саме цих професіоналів.

Тобто, умовно кажучи. ми ділимо всіх колег на чотири тематичні робочі групи, кожна з яких розробляє спільну концепцію та виконує спільний проект.

Для членів групи організовується спеціалізоване навчання, під час якого колеги передають один одному кращі з власних напрацювань. чим по суті мультиплікують існуючий досвід.

Зрештою, вони стають фаховою командою експертів. які в подальшому і самі можуть працювати в обраному напрямку, вже без підтримки програми "Простір змін"

Роль програми зводиться по-суті саме до модерації ініціатив членів робочих груп та до створення майданчику для комунікації. на кшталт цього сайту.

Ось, приблизно так!

Повідомлення № 2226

Ганна  Костюк Львiвська обл.
Ганна Костюк  10.06.2009, 21:40
Доброго дня шановні колеги
Перш за все хочу подякувати організаторам форуму  за  можливість отримати нові враження. Програма форуму була добре складена та позитивно насичена  впродовж двох днів. Ми отримали найважливіже -нові знання, нові і важливі контакти.Адже можливість отримати досвід діяльності українських колег є  цінний для нас тим, що цей досвід ми можемо адаптовувати в своїх містах та селах. Познайомившись із колегами по роботі ми підживлюємося енергією один одного, ми бачимо, що нічого нікому неприйшло легко. Більшість учасників розпочинали все з нуля, жертвуючи своїм часом,своїми родинами, дітьми розвиваючи свої організації,райони, містечка, села. І я дякую програмі фонду Open Ukraine за високу оцінку нашої діяльності.
Усім працівникам та експертам,  фонду Open Ukraine  бажаю і надалі бути такими позитивними якою була наша перша зустріч із Вами.
Повідомлення № 2227

GRaergaerg sdfvgadsgr Рiвненська обл.
GRaergaerg sdfvgadsgr  10.06.2009, 23:13
а я хотів подякувати ще особисто пані Орисі та Євгену.(за розуміння і старання)

Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі
Попередній перегляд
X Закрити