|
|
Давайте поставим веткам власти оценки по 10 бальной шкале Ющенко (аппарат президента, ВР) Тимошенко (Кабмин, ВР) Янукович (опозиция, ВР) и по желанию новых и старых лидеров и партий.
|
|

|
По своему правы, тема то и создана, что бы люди высказывали свое мнение. А кредит уже дали : )
|
|
|

|
Ющенко - 5 баллов, апарат Президента - 6, ВР - 5, Тимошенко- 2, Кабмін-7 баллов, Янукович- 5, Опозиція- 3 балл, Мороз-0 , Литвин(БЛ)-1 балла,Огрызко-10, Яценюк-10,Кличко-4,Кириленко(НУ-НС)-0 балла, Гриценко-2,Стельмах-8.
|
|
|

|
Что то НУНС ни кто не любит : )
|
|
|

|
Там багато гарних людей у НУНС, але разом вони... ніякі.
|
|
|

|
М да что то не очень популярную эту ветку я создал, зато яркая характеристика нынешней власти что народ абсолютно не интересуется ею как таковой.
|
|
|

|
Давайте розглянемо мый пост 3 мысячноъ давнини:
---------------------
Олександр Кривий 11.03.2009, 18:01
Щодо Стельмаха можу сказати йому потрібно буде після основної фази кризи десь на початку літа, стабілізації фінансово-кредитної системи і внутрішнього ринку , подякувати..Звичайно хтось буде мені суперечити мені до цього не звикати, але хочу сказати як банкір -Стельмах зробив дуже багато для стабілізації фінансово-кредитної системи країни в такий важкий для неї час...Добре коли в країні є професійні і талановиті банкіри інакше бачити б нам дефолт десь між груднем 2008 і січнем 2009 року......
-----------------------------
Звичайно сьогодні ВР хоче звільнити Стельмаха за те,що не дав "загнутися" грошово-кредитній системі НБУ, але сьогодні всі міжнародні екперти визнають професійність дій НБУ і не скупляться на комліменти саме в курсовій політиці НБУ і пов'язують саме цю політику із першими ознаками виходу економіки України із рецесії...
|
Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі
|