|
||
Модератор:
![]() Євген Матвієнко |
Чим конкретно політики нового покоління кращі?
|
|||
Рiвненська обл. |
Бо я жодної відмінності не бачу. Все таж безпідставна самовпевненість, все та ж зневага до підданих, все та ж світоглядна (а отже - професійна!) безграмотність. І чого ви так поспішаєте підлизуватися - все одно теплих місць на всіх не вистачить. Не здумайте, що я упереджено ставлюся до А.Яценюка - всі вони за вмістом голови для суспільства однаковісінькі. Подивіться хоча б на політиків "старих" - кожен ніби різний, а наслідки їхніх рішень для нас - не відрізниш. Т о те ж і з "молодими"... |
||
|
|||
Вибачте за таке порівняння, але як інакше пояснити? Нікому не хочете вірити - йдіть до влади самі! |
|||
|
|||
Рiвненська обл. |
Нам не потрібна спіпа віра комусь, а потрібні керівники із кращими знаннями суспільства, ніж вожді нинішні. А я, як фахівець із суспільних та світоглядних проблем, такі знання нашим політикам і пропоную. Однак у їхніх головах все ще лєнінська кухарка - чимменше тямиш, тим вищої посади вартий. І Ви, на жаль, своєю сліпою вірою їм і потураєте у світоглядній безграмотності. |
||
|
|||
Політики нового покоління кращі тим, що перед створенням партії політичної, а також організації громадської і розпочали цей форум на ПЗ. З відгуків усіх моїх знайомих я не чув поганого, а навпаки захоплення. За можливість прочитати і висловити свою думку. Я вже казав, що політики старого покоління притримуються традиційних правил спілкування з народом: вони нам з екрану щось розказують чи обіцяють, а ми їх уважно слухаєм. ![]() Я не знаю, звідки шановний Д.К. взяв думку, що Яценюк має змагатись перед конкурентами, доказуючи йому свої твердження? Я думаю, що А.П.Я. є таким, яким є, і наш вибір підтримати його чи ні. А не прирівнювати його до ангельського творіння своєї уяви. ![]() Все вищенаписане є моїм власним розумінням і є відповіддю на декілька новостворених тем типу "чого зі мною, спеціалістом, тут ніхто не порадився?" ![]() |
|||
|
|||
Рiвненська обл. |
Але якраз про професійну грамотність вождів та вождиків всі дружно і здавна мовчать. Чи ви просто не розумієте змісту цього терміну?! |
||
|
|||
Рiвненська обл. |
А ще пан Дмитро на сто відсотків правий в тому плані, що А.П.Я. має продемонструвати щось більше ніж вільне висловлення думок у його типу програмі, чи банальній технології популяризації серед електорату БЮТ і частково НУНС, яка запущена на 5-му каналі, та Айсітіві. Ну плоско це все. Крім того закрадається підозра, що "Фронт змін" скоро буде багато чого винен хлопцям з оточення Порошенка і не тільки. А в такому випадку новизна його як політика, і його сили вцілому, буде суттєво обмежена колом інтересів конкретної олігархічної групи. Чекаю заперечень, запитань і т.п.: Mishander@ukr.net відповім обовязково. |
||
|
|||
|
|||
|
|||
Рiвненська обл. |
В такому випадку хто за нього проголосує?
На заході частинка електорату Бют, НУНС і колишні Литвинівці (т.з. "розчаровані у всьому")на Сході - одиниці. В центральній Україні - ті ж "бютівці". Якщо висунути припущення, що "ФЗ" - це технологія НУНСу, для того щоб послабити позиції БЮТ, то все досить логічно. І такий прийом вже не просто банальщина, а щось на порядок вище. |
||
|
|||
треба було починати старим політикам. За рік до виборів може підібратись непогана команда АЯ, зі сформованою програмою та механізмом її втілення.
|
|||
|
|||
Нам не потрібна спіпа віра комусь, а потрібні керівники із кращими знаннями суспільства, ніж вожді нинішні. Треба дивитися справи людей. Для мене Яценюк відбувся як політик, коли він на початку вересня склав з себе повноваження спікера після демаршу БЮТ+ПР. Я не погоджуюсь з деякими моментами в його виступах, наприклад, що він не хоче зараз замінювати Тимошенко, але взагалі його громадянська і суспільна позиції, його дії і стиль життя є для мене найбільш приємними серед українських політиків.Можна розуміти суспільство і за рахунок цього розуміння користуватись цим. Це багато політиків, яких ми зараз бачимо. Яценюк хоче не тільки розуміти, але й покращувати загальний рівень "суспільного задоволення" (чи я вигадав термін? ) і добробуту українських громадян.
|
|||
Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі
|
|
|

) і добробуту українських громадян.