Головна Форум Конкурс та новини Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» оголошує про збір ...

Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» оголошує про збір заявок на отримання грантів від переможців програми «Простір Змін».

Повідомлення № 1095

Андрій Гончар  30.01.2009, 15:57
Маю невеличкий досвід при відкриванні шенгенської візи.Маю постійну співпрацю з польскими фірмами,але коли Польща рік тому вступила в Шенгенську зону,прийшлось виробляти шенгенську візу.Документів треба
тепер значно більше,але ключові документи це запрошення і контракти з польскої сторони.Вся суть у консулаті при здачі документів полягає в тому,чи є запрошення до співпраці з польскої сторони.Дана інформація стосується шенгенської економічної візи.Тому,хто вперше відкриває польский шенген,дають візу одноразову і після успішного її використання можна розраховувати на 3-місячну економічну шенген візу з коридором в 30 днів.Через певний період можна розраховувати на візу піврічну,а то й річну на розгляд консулату.Детальнішу інформацію може надати Торгово-Промислова Палата,а також надати свої послуги.
Я допоміг із запрошенням і контрактами декільком друзям,які успішно
відкрили шенген візи і тепер їздять по Європі.Особисто я ще далі Польщі не мав нагоди їхати,бо не знаю мови.
Можу порадити бажаючим зробити шенген візу звернутись до знайомих,які проводять якусь господарчу діяльність.Знайомі попросять
закордонних партнерів зробити запрошення і контракти,а далі
решта документів робиться на Україні.
Повідомлення № 1456

Юрій Лопатинський
Юрій Лопатинський  09.02.2009, 23:05
Роман Вибрановський
До речі, закликаю в цій гілці ставити запитання щодо аплікаційної форми - якщо якісь виникають

вітання Романе!!
у мене наступне банальне запитання. аплікаціна форма передбачає список документів які потрібно надати разом із повною версією - це додатками у електронному форматі до 18.00 15.02.2009 року?

дякую!
Повідомлення № 1458

Роман  Вибрановський м.Київ
Роман Вибрановський  09.02.2009, 23:22
Юрій Лопатинський
вітання Романе!!
у мене наступне банальне запитання. аплікаціна форма передбачає список документів які потрібно надати разом із повною версією - це додатками у електронному форматі до 18.00 15.02.2009 року?

Юріє

ідеально - якщо Ви зашлете нам всі документи засканованими

якщо це проблема - надсилайте просто аплікаційну форму, а додаткові документи - факсом

Повідомлення № 1477

Ольга Веснянка м.Київ
Ольга Веснянка  10.02.2009, 22:17
Ще одна позаґрантова мінімально-зусильна й слушна ідея: візитівки від ПЗ.
Повідомлення № 1479

Євген Матвієнко
Євген Матвієнко  10.02.2009, 22:37
Ольга Веснянка
Ще одна позаґрантова мінімально-зусильна й слушна ідея: візитівки від ПЗ.
не повірите, саме для того створювали мейли @prostirzmin
по-перше це красиво, по-друге щоб не світити зазвичай приватну адресу
поки ці поштові адреси активували 10 учасників, але користуються ще менше
Повідомлення № 1482

Ольга Веснянка м.Київ
Ольга Веснянка  10.02.2009, 23:32
Так, тому можуть бути різні причини. А от візитівки, це те, що кожен може використовувати. Можна було би, наприклад, так як вітання з Новим роком, направити їх переможцям поштою, вітаючи з весною-)
Повідомлення № 1682

Andrew Demchuk Рiвненська обл.
Andrew Demchuk  24.02.2009, 23:17
Хм...Підкажіть, будь ласка, а як можна дізнатися чи дійшов мій лист з заявкою?
Повідомлення № 1684

Євген Матвієнко
Євген Матвієнко  25.02.2009, 10:57
Andrew Demchuk
Підкажіть, будь ласка, а як можна дізнатися чи дійшов мій лист з заявкою?
Кількість можливих грантерів обмежена кількістю переможців програми, тому можу точно сказати - всі очикувані листи надійшли, майже всі - вчасно  
Від кого листа не було - ми зв'язувались окремо.
Наразі є 39 заявок.
Повідомлення № 1693

Andrew Demchuk Рiвненська обл.
Andrew Demchuk  26.02.2009, 10:45
Дякую, Євгене - просто раніше постійно були проблеми - я відсилав лист, а він не доходив
Та якщо "Від кого листа не було - ми зв'язувались окремо" - то мене це тішить, адже тоді напевно мій лист дійшов      
Повідомлення № 1705

Iгор Дмитрiэв  27.02.2009, 15:34
А ось у Сiмферополi ми про цю програму не чули, дуже шкода, ну нiчого будемо чекати наступно?.
Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі
Попередній перегляд
X Закрити