|
|
Фонд Арсенія Яценюка «Open Ukraine» оголошує про збір заявок на отримання грантів від переможців програми «Простір Змін».
|
|

|
Маю невеличкий досвід при відкриванні шенгенської візи.Маю постійну співпрацю з польскими фірмами,але коли Польща рік тому вступила в Шенгенську зону,прийшлось виробляти шенгенську візу.Документів треба
тепер значно більше,але ключові документи це запрошення і контракти з польскої сторони.Вся суть у консулаті при здачі документів полягає в тому,чи є запрошення до співпраці з польскої сторони.Дана інформація стосується шенгенської економічної візи.Тому,хто вперше відкриває польский шенген,дають візу одноразову і після успішного її використання можна розраховувати на 3-місячну економічну шенген візу з коридором в 30 днів.Через певний період можна розраховувати на візу піврічну,а то й річну на розгляд консулату.Детальнішу інформацію може надати Торгово-Промислова Палата,а також надати свої послуги.
Я допоміг із запрошенням і контрактами декільком друзям,які успішно
відкрили шенген візи і тепер їздять по Європі.Особисто я ще далі Польщі не мав нагоди їхати,бо не знаю мови.
Можу порадити бажаючим зробити шенген візу звернутись до знайомих,які проводять якусь господарчу діяльність.Знайомі попросять
закордонних партнерів зробити запрошення і контракти,а далі
решта документів робиться на Україні.
|
|
|

|
Роман Вибрановський До речі, закликаю в цій гілці ставити запитання щодо аплікаційної форми - якщо якісь виникають
вітання Романе!!
у мене наступне банальне запитання. аплікаціна форма передбачає список документів які потрібно надати разом із повною версією - це додатками у електронному форматі до 18.00 15.02.2009 року?
дякую!
|
|
|

м.Київ
|
Юрій Лопатинський вітання Романе!!
у мене наступне банальне запитання. аплікаціна форма передбачає список документів які потрібно надати разом із повною версією - це додатками у електронному форматі до 18.00 15.02.2009 року?
Юріє
ідеально - якщо Ви зашлете нам всі документи засканованими
якщо це проблема - надсилайте просто аплікаційну форму, а додаткові документи - факсом
|
|
|

м.Київ
|
Ще одна позаґрантова мінімально-зусильна й слушна ідея: візитівки від ПЗ.
|
|
|

|
Ольга Веснянка Ще одна позаґрантова мінімально-зусильна й слушна ідея: візитівки від ПЗ. не повірите, саме для того створювали мейли @prostirzmin
по-перше це красиво, по-друге щоб не світити зазвичай приватну адресу
поки ці поштові адреси активували 10 учасників, але користуються ще менше
|
|
|

м.Київ
|
Так, тому можуть бути різні причини. А от візитівки, це те, що кожен може використовувати. Можна було би, наприклад, так як вітання з Новим роком, направити їх переможцям поштою, вітаючи з весною-)
|
|
|

Рiвненська обл.
|
Хм...Підкажіть, будь ласка, а як можна дізнатися чи дійшов мій лист з заявкою?
|
|
|

|
Andrew Demchuk Підкажіть, будь ласка, а як можна дізнатися чи дійшов мій лист з заявкою? Кількість можливих грантерів обмежена кількістю переможців програми, тому можу точно сказати - всі очикувані листи надійшли, майже всі - вчасно
Від кого листа не було - ми зв'язувались окремо.
Наразі є 39 заявок.
|
|
|

Рiвненська обл.
|
Дякую, Євгене - просто раніше постійно були проблеми - я відсилав лист, а він не доходив 
Та якщо "Від кого листа не було - ми зв'язувались окремо" - то мене це тішить, адже тоді напевно мій лист дійшов
|
|
|

|
А ось у Сiмферополi ми про цю програму не чули, дуже шкода, ну нiчого будемо чекати наступно?.
|
Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі
|