|
|
Конкурс на участь в Українській школі політичних студій
|
|

м.Київ
|
Потрібні, корисні й цікаві зібрання. Думала теж тут розмістити. Але ж, так чи інакше - близько 300 єврів та проїзд Україною треба сплатити...
|
|
|

|
Я хочу податься. Была на проекте, который делала "Лаборатория законодательных инициатив" вместе с партнерами по созданию сети общественных лидеров Грузии, Молдавии, Азербайджана, Армении и Украины. Очень высокий уровень и приглашенных экспертов и приглашенных участников. А проект "Школа политических студий" уже давно заслужил свою репутацию.
|
|
|

Одеська обл.
|
Колеги, я цього року пройшов цю програму і скажу Вам - це просто супер!!!!!
Питання навіть не в дійсно класних експертах і не в тому, що частина сесій проводиться дуже цікавих місцях - Сімеїзі ( Крим) та Стразбурзі, а в тому, що вже третій рік поспіль організаторам вдається забезпечити такий відмінний підбір учасників, що программа виходить просто супер цікава!
Ольга, потратити доведеться, можливо, навіть більше 300 єврів, але, повірте, воно того варте! ))) Тому що Українська школа політичних студій це програмаа аналогічна "Простіру змін", тільки вже накатана й з певними традиціями й, як вірно зазначила Наталія Датченко, репутацією.
Найважче в цій програмі - відбір. Щороку конкурс не менше 10 осіб на місце.
|
|
|

м.Київ
|
Дякую, Анатолію, я подумаю...
А хто Вам викладав, лекції читав?
|
|
|

Автономна Республiка Крим
|
Що необхідно зробити щоб потрапити на відбір?
|
|
|

Донецька обл.
|
Действительно, что требуется? Раз так всё хорошо можно найти эти деньги)
|
|
|

Донецька обл.
|
А спонсоров можно где-то найти?)) А то еврив немае)
Что-то линк новостей пустой(
|
|
|

|
Анатолій Бойко Колеги, я цього року пройшов цю програму і скажу Вам - це просто супер!!!!
А що Вам конкретно дала ця программа та яке в неї продовження для випускників
|
|
|

Одеська обл.
|
Знаєте Анастасія, коли я визначався із вступом у ВНЗ, то задавав своєму батькові таке саме запитання стосовно вищої освіти. Він мені тоді відповів, що це не просто якійсь окремі речі, а зміна всього світогляду, його розширення. Він був правий.
Так і школа політичних студій - перед усім розширення світогляду, далі - ти отримуєш підтвердження того, що не в одного тебе є бажання поставити в цій країні все з голови на ногі, а є ще купа таких самих молодіих людей по різних регіонах ( й країнах, оскільки подібні школи є ще в 15 країнах колишнього СРСР й Східної Європи) й сферах, які вже досягли успіху і це купа дійсно дуже корисних контактів. Крім цього, мені ця програма дала можливість познайомитись і поспілкуватись з такими людьми, з якими в інших умовах я б ще багато років не познайомився чи взагалі наврядчи поспілкувався, це купа вражень.
Після закінчення, за бажанням, можна стати членом Асоціації випускників школи і брати участь у всіх її заходах, крім цього ви можете здійснювати будь які проекти з іншими випускниками школи, для яких статус випускника школи є ніби паролем - "свій".
Зайдіть по лінку http://usps.org.ua/index.php?mid=33 і подивиться випуск цього року й попередні випускі, там багато дійсно успішних людей, які б не стали марнувати свій час на дурниці.
Розумію, що занадто загально відповів, але це взагалі достатньо важко пояснити, просто візьміть участь й не пошкодуєте.
|
Додавати нові теми та повідомлення можуть лише зареєстровані користувачі
|